Endava păstrează spiritul sărbătorilor

An de an, în perioada sărbătorilor, angajații Endava își unesc forțele pentru o cauză caritabilă. Anul acesta, am ales să fim cu gândul, dar și cu darurile alături de bătrânii din azilul municipal Chișinău.

Foto: endava

Pentru noi este important ca fiecare membru din marea familie Endava să se simtă parte a acestei campanii. Credem că purtăm o responsabilitate pentru țara în care lucrăm și prin astfel de gesturi putem să facem lumea din jurul nostru mai bună. Cum? Foarte simplu. Ne-am propus să facem 175 de cutii cu daruri pentru toți bătrânii din azilul municipal.

Pentru început, am instalat boxe pentru donații în oficiile noastre, ca fiecare angajat să poată contribui la bucuria bătrânilor de la azil.

Angajații Endava / Sursa:Endava

Păstrând spiritul sărbătorilor am organizat și unele activități pentru angajații noștri. Pe lângă faptul că am amplificat vizibilitatea campaniei în rândul colegilor, aceștia au avut și ocazia să contribuie cu donații în cadrul activităților, care au fost puse cu grijă în cutiile cadou. Printre activitățile desfășurate ne-am bucurat de o degustare de vin cu un sommelier profesionist, am avut și un workshop cu o floristă, în cadrul căruia am creat compoziții florale, cu care ne-am decorat birourile și casele, iar cel mai deosebit moment – a fost să descoperim talentele angajațior noștri într-un concert live petrecut în oficiul Endava.

Angajații Endava / Sursa:Endava

Timp de o lună, am adunat toți banii necesari și am decis să dublăm această sumă, din contul companiei, ca în cutiile cadou să fie cât mai multe lucruri, care să le fie de folos bătrânilor de la azil. Am reușit să cumpărăm și produse alimentare, ca toți rezidenții azilului să sărbătorească aceste momente frumoase exact ca într-o familie.

Angajații Endava / Sursa:Endava

După ce am făcut toate cumpărăturile și am împachetat cadourile, împreună cu 10 oameni din echipa Endava am vizitat azilul municipal de bătrâni și am împărțit daruri și gânduri bune.

Angajații Endava la Azilul de bătrâni / Sursa:Endava

În așa mod Familia Endava formează schimbarea pe care dorim să o vedem în lume.

Echipa Endava.


// console.log('no ads situation')