Zeci de mesaje emoționante în memoria Fatimei Djalo de la colegi și apropiați: „O fată plină de viață, cu o dorință mare de cunoaștere, energică și mereu pozitivă”

Vestea tristă despre moartea Fatimei Djalo, moldoveanca cu origini africane, ce s-a făcut remarcată fiind participantă la prima ediție „Fabrica de Staruri”, a tulburat o mulțime. Despre trecerea în neființă a Fatimei și-au exprimat regretul zeci de colegi și apropiați.

Foto: ea.md

Interpreta de la noi, Gloria Gorceag a cunoscut-o pe Fatima Djalo, acum zece ani, la prima ediție a show-ului ,,Fabrica de staruri” , fiind colege de proiect.

,,Am vorbit cu o săptămânâ în urmă. Mi-a zis că luptă și crede în minuni, că tare îi este dor de noi toți, că vrea să ne vedem cumva într-o zi…și cred că sunt de prisos acum cuvintele… Sunt sigură că acum e într-un loc mai bun”, a scris Gloria pe pagina sa de Instagram.

Gloria Gorceag / Sursa:Gloria Gorceag/Instagram

Cu un mesaj de regret a venit și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovsci, unde Fatima activat până în anul 2012, în calitate de asistentă în cabinetul ministrului.

„Am aflat cu regret despre trecerea prematură în nefiinţă a fostei noastre colege Fatima Djalo. Împreună cu toți cei de la MAEIE care au cunoscut-o şi au activat împreună cu Fatima, suntem profund îndurerați de acestă veste tristă. Vei rămâne mereu în memoria noastră”, a scris Ulianovschi.

Tudor Ulianovschi / Sursa:Tudor Ulianovschi/facebook

Dina Zaiaț, fostă producătoare la Prime, a scris și ea un mesaj pe Facebook despre Fatima Djalo.

„Acum 10 ani ai venit la lucru la Prime, cheală. Mureai de râs. Dinaaaaaa... uite ce am pățit! Am vrut să mă fac blondă și la frizerie mi-au ars părul. Încă din astea nu am pățit! Eu cu mandibula până la podea, te-am întrebat cum ai de gând să ieși în emisie? Faceam împreună primul matinal, de weekend, după ce ne-am cunoscut la Fabrica de Staruri. Ei lasă, nu-i nimic! Îmi cumpăr peruci! zâmbeai... M-ai molipsit și pe mine. Știi ce, Fatima? Tu așa, ești și mai exotică! Hai ieși în emisie fără perucă! Și tu, fată curajoasă de la Drochia, ai lăsat perucile și ai intrat în platou... .......... Abia anul trecut mi-ai amintit de caz, am râs...mi te-ai destăinuit că acela a fost primul tău cancer iar acum lupți cu cel de al patrulea...

Au știut doar cei mai apropiați pentru că ai încercat să trăiești, toată perioada asta, ca și cum... chiar că la frizerie ți-au încurcat procentul de oxidant blond. Se mai întămplă. Ce mare treabă?

Da îți amintești cum ai reacționat o dată când o artistă renumită, tare înfumurată ți-a strigat arogant: da cine ești tu să mă tutui? I-ai zâmbit. Și la interviu, și după și când a plecat... Asta a fost întotdeauna răspunsul tău la toate problemele...

Așa am să te țin minte. Zâmbind. Fatimușca”, a scris Zaiaț.

Urmăriți mai jos alte mesaje emoționante de la colegi și apropiați:

Mesaje emoționante / Sursa:facebook/instagram
Mesaje emoționante / Sursa:facebook/instagram
Mesaje emoționante / Sursa:facebook/instagram
Mesaje emoționante / Sursa:facebook/instagram

Amintim că o slujbă de pomenire în memoria Fatimei Djalo, decedată astăzi după lungă luptă cu cancerul, va avea loc mâine, 16 februarie, ora 16:00, la Catedrala „Sfânta Teodora de la Sihla”.


Pub