Candidatul Călin Vieru recunoaște: La alegeri, șansele mele sunt de a ajunge pe locul trei, după Năstase și Țuțu

Călin Vieru, candidat independent  în circumscripția nr.33, recunoaște că șansele sale la alegerile parlamentare sunt de a ajunge pe locul trei, după candidatul ACUM Andrei Năstase și candidatul PDM Constantin Țuțu.

Totodată, el a menționat că obiectul său nu este de a învinge, ci de a vesti prin mass-media și întruniri electorale „apropiata marea venire”, făcând referire la unirea cu România.

Este un lucru evident, fiindcă dânșii sunt în politică de mai mulți ani de zile, au resurse , au apărut mereu pe sticlă. Eu sunt de doar două săptămâni, dar obiectivul meu nu este de a bate acum contra-concurenții. Obiectivul meu este de a vesti prin mass-media și întruniri apropiata marea venire”, a spus Călin Vieru.

Acesta a menționat că, acum, acest fenomen care se numește unionism a devenit „un produs organic al sufletului basarabean”.

„Unionismul nu mai este o sperietoare. Acest fenomen abia se înfiripă. Iată de ce trebuie susținut prin vocea mea și cea a unioniștilor. Ca lumea să înțeleagă că acest lucru se va întâmpla , problema stă doar în seama timpului”, a mai spus Călin Vieru.

Cine sunt candidații în circumscripția nr.33 și mai multe detalii detalii despre acești puteți citi AICI.