Tânăr de 20 de ani, reținut pentru furtul unui telefon mobil. Individul cu antecedente penale, riscă doi ani de închisoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut pentru 30 de zile și riscă o pedeapsă de până la doi ani de închisoare pentru furtul unul telefon mobil. Acesta nu este la prima abatere, fiind anterior atras la răspundere pentru infracțiuni similare.

Pe 22 ianuarie curent, polițiștii sectorului Rîșcani a municipiului Chișinău au fost alertați, de către un locuitor al capitalei, comunicând că i-a fost sustras telefonul mobil de model „Redmi”. Ofițerii de investigații au stabilit că telefonul a fost sustras de către făptaș pe strada Albișoara, victima declarând că nu a observat momentul, astfel fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 4.500 de lei.

În urma măsurilor speciale de investigații și de urmărire penală, pe 5 februarie curent, bănuitul a fost identificat și reținut fiind plasat în arest pentru un termen 30 de zile.

În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția, menționând că a vândut telefonul unui cunoscut. Acesta urmează a fi depistat și returnat victimei.

Bănuitul este cercetat penal pentru furt, faptă pentru care legislația penală în vigoare, prevede sancțiunea cu amendă în mărime de până la 32.500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...