/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cum răspunde candidatul partidului Șor pe circumscripția 33 la întrebarea privind garanția de stat oferită băncii Sociale

missing
15 februarie 2019, ora 18:40

Mai mulți colegi de-ai dvs au donat sume impresionante partidului, care defapt nu au nici 2-3 lei în buzunar, dar au primit sume impresionante din Bahamas și din Cipru. Sub conducerea Ministerului lui Dodon, atunci Plahotniuc a început să-și facă primul capital”, Ilie CREȚU, candidat PL pe circumscripția 31.

Despre care Bahamas vorbiți?”, Grigore NOVAC, candidat PSRM pe circumscripția 31.

Când Plahotniuc o să aibă nevoie o să vă pună la punct, atunci o să apară aceste dosare. Pentru că fiecare din voi are 2-3 dosare și stați la mână scurtă a lui Plahotniuc”, Ilie CREȚU, candidat PL pe circumscripția 31.

Pe voi vă doare într-un loc de problemele cetățenilor, voi aveți în cap doar unire și gata”, Grigore NOVAC, candidat PSRM pe circumscripția 31.

Sunt născut și crescut anume în acest oraș și în această circumscripție. Trebuia să candidați acolo la Stăuceni unde ați primit un teren pentru căsătorie fictivă”, Ilie CREȚU, candidat PL pe circumscripția 31.

Trăim într-un stat capturat. Pentru nimeni nu este un secret că regizorul și actorul principal al capturării statului, Plahotniuc, și-a crescut aripile și și le-a desfăcut pe vremea comuniștilor. Când PCRM va răspunde pt c….”, Liliana NICOLĂESCU-ONOFREI, candidată ACUM pe circumscripția 31.

„Ya ne ponimaiu voprosa …Ya ob ătom nicevo ne znaiu…Ya ne ponimaiu shto tacoie probleme la Banca Socială…”, Iurii CUZNEȚOV, candidat PP Șor pe circumscripția 31.

„La Banca Socială nu erau probleme financiare. Garanția a fost dată pe gratis, nu era nevoie de ea?”, Mariana Rață, moderatoare.

Întrebare la care eu n-am să pot răspunde în 28 secunde”, Iurii CUZNEȚOV, candidat PP Șor pe circumscripția 31.

Spuneți da sau nu”, Mariana Rață, moderatoare.

Ya ne ponimaiu o ciom vy govorite”, Iurii CUZNEȚOV, candidat PP Șor pe circumscripția 31.

În 2011 ați anunțat că ați depus o plângere la Procuratura Generală pt încercarea de corupere de către cineva care face parte din AIE. Cu ce s-a încheiat acea anchetă?” Igor GRIȚCO, candidat PCRM pe circumscripția 31:

Am adus probele, După asta mi-au spus că: Dvs vă dați seama că persoanele acestea sunt la guvernare și nu putem să le facem nimic”, Igor GRIȚCO, candidat PCRM pe circumscripția 31.

Poate le dați numele. A trecut atâta timp…” Mariana Rață, moderatoare.

Nu. Ei totuși au rămas la guvernare..” Igor GRIȚCO, candidat PCRM pe circumscripția 31:

Dacă va fi invitat să facă coaliție cu cei de stânga va face dl Cîrlig?”, Mariana Rață, moderatoare.

O să adunăm președinții de asociații. Vom asculta cerința acelor alegători. Nu avem o convingere geopolitică”, Ianuș CUȘNIR, reprezentantul candidatului independent Mihail Cîrlig.

Urmăriți dezbaterile pe circumscripțiile din Chișinău în fiecare seară la ora 17:00 cu Mariana Rață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram