image
Sursa foto: mediafax.ro

Doi rapperi, victimele unui atac armat la un studio de înregistrări din Los Angeles

Un atac armat a avut loc la un studio de înregistrări din Los Angeles, SUA, iar rapperii Usher şi Rich the Kid s-au numărat printre victimele incidentului, potrivit tmz.com.

Atacul a avut loc marţi, la studioul Westlake din vestul Hollywood-ului, unde înregistrează vedete precum Justin Bieber, Madonna şi Justin Timberlake.

Un bărbat a tras mai multe focuri de armă, ţinta sa fiind rapperul Rich the Kid, aflat în faţa studioului de înregistrări. Mai mulţi membri ai anturajului rapperului au fost atacaţi şi cel puţin una dintre gărzile sale de corp a fost rănită. Rich the Kid a suferit câteva răni minore, dar reprezentantul acestuia a declarat ulterior că muzicianul este teafăr.

Atacatorii au reuşit să scape, după ce au jefuit victimele de o sumă mare de bani şi de bijuterii. Poliţia a deschis o anchetă.

Rapperul Usher, care se afla în interiorul studioului, nu a fost rănit. Ulterior, a publicat un mesaj pe reţeaua de socializare Instagram în care şi-a asigurat fanii că nu a păţit nimic.

Aceasta nu este prima dată când Rich the Kid este victima unui atac. În vara anului trecut, el a fost atacat în domiciliul său din centrul oraşului Los Angeles, de nişte persoane care voiau să îl jefuiască.

Noutăţile partenerilor

comentarii: