Îmbunătățiri la capitolul securitate și fiabilitate în noul The Bat! v8.8

Pentru a menține standarde înalte de securitate în programul de poștă electronică „The Bat!”, în noua versiune 8.8 am modificat modul în care se procesează conținutul cîmpului de antet „Organizație”.

Foto: Ritlabs

Aceasta este o măsură actuală împotriva hackerilor, care în ultimul timp, tot mai des recurg la înlocuirea adresei electronice a expeditorului, folosind cîmpul „Organizație”. De acum încolo, dacă în acest cîmp de antet se conține semnul „@”, o paranteză rotundă sau o paranteză unghiulară, atunci conținutul acestuia nu va fi afișat împreună cu adresa de e-mail a expeditorului. Grație acestei schimbări utilizatorii programului „The Bat!” nu vor mai fi înșelați de adresele false ale expeditorilor.

O altă îmbunătățire ține de procesul de căutare în întreaga bază de date. În fereastra de Căutare (F7) am adăugat butonul care permite, printr-un singur click, de a exclude din căutare folderele „Coș” din toate conturile.

Utilizatorii care aplică modul de criptare a bazei de date vor aprecia noul parametru al liniei de comandă „/DECRYPT_FILE_OTFE” ce permite decriptarea și salvarea fișierelor pe disc.

În această versiune funcționează din nou sincronizarea Contactelor Google. Setarea unei astfel de agende este simplă, întrucît este necesar doar de a introduce adresa de poștă electronică și parola respectivă.

Pe lîngă cele expuse, am îmbunătățit și alte componente ale programului, precum vizualizatorul și editorul HTML, dar și altele aspecte.

«Ritlabs» este o companie în Moldova, care din 1998 creează programe de calculator pentru comunicarea c personală și de afaceri sigură. Programele sunt vîndute cu succes în fiecare zi în multe țări ale lumii.


Pub