(video) Echipa nouă-veche de Formula 1, SportPesa Racing Point, şi-a prezentat maşina cu motor Mercedes-AMG

Prezentarea echipei de Formula 1, SportPesa Racing Point, s-a promis a fi cea mai intrigantă din noul sezon, dar totuşi surprize mari nu s-au văzut.

Anul trecut, echipa, cunoscută sub denumirea de Sahara Force India, şi-a schimbat atât proprietarii, cât și numele, dar toate acestea s-au întâmplat în timpul campionatului fără un mare „tam-tam”.

Foto: autoblog.md

Interesant este că prezentarea primei mașini a noii echipe a avut loc acum câteva ore tocmai în Toronto, Canada, chiar înainte de startul unei noi ediţii a Canadian International Auto Show, iar pentru cei care nu au putut asista la eveniment a fost organizată o transmisiune online.

Mulți au fost încrezători că echipa şi-ar schimba numele în unul complet nou, însă nu a fost să fie. Racing Point se numea iniţial compania care se ocupa de colectarea acţiunilor de la Force India. Noii proprietari au încercat între timp să-şi găsească sponsori importanţi precum Brabham sau Lola, însă aşa şi nu s-a ajuns la un acord. Citeşte continuarea, vezi cine sunt piloţii şi caracteristicile vehiculului, pe AutoBlog.MD


Pub