(video) Candidatul intependent Gheorghi Grozav și-a prezentat programul electoral: Studii gratis în SUA pentru moldoveni și micșorarea taxelor de transferuri bănești

Canidatul independent pe circumscripția nr.51, SUA, Canada, Gheorghi Grozav, și-a prezentat programul electoral.

Foto: realitatealive.md

Grozav a spus că va pleda pentru faptul ca moldovenii care lucrează în SUA „să fie pensionați în Moldova, să aibă încă un motiv de a se întoarce acasă”.

„Am să optez pentru aceea ca să mai fie două consulate în Statele Unite. Am auzit că și alți contracandidați au venit cu așa propuneri. Eu îi salut”, a mai spus Grozav.

De asemenea, candidatul independent promite o inițiativă privind scutirea de impozite pe parcursul a cinci ani pentru moldovenii plecați care vor decide să deschidă o afacere în Republica Moldova.

Pe programul electoral al lui Grozav se mai regasesc proiecte ca: mărirea numărului locurilor de muncă, micșorarea taxei transferurilor din Canada și SUA, tratative pentru a permite studii gratis în SUA cetățenilor moldoveni.

Pe aceeași circumscripție cu Grozav candidează alți 12 concurenți: Ghendaie Moroșanu (PDM), Gaik Vartanean (PSRM), Viorel Savva (independent), Valeriu Ghilețchi (independent), Dumitru Alaiba (ACUM), Valentin Ganea (independent), Petru Neaga (independent), Rodica Rusu (ȘOR), Alexandrin Patron (independent), Roman Palancica (independent), Oleg Bînzar (independent), Ana Vasilachi (independent).


Pub