Găsit la peste o lună de la dispariţie
Social 14 februarie 2019, 20:13 | 1930

Un bărbat dat dispărut tocmai la sfârşitul anului trecut a fost găsit mort într-o râpă de la marginea unui sat din raionul Grigoriopol. Victima locuia temporar în regiunea transnistreană, dar era cetăţean al Ucrainei. Informaţii suplimentare aflaţi din următorul grupaj de ştiri.

Corpul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit marţi la marginea satului Taşlâc din raionul Grigoriopol. Anchetatorii din stânga Nistrului spun că după haine şi-au dat seama că este vorba despre un cetățean al Ucrainei, care a dispărut de acasă pe 30 decembrie 2018. El avea 53 de ani, locuia temporar în satul Tașlâc și ar fi suferit de epilepsie, se arată într-un comunicat de presă al departamentului de interne de la Tiraspol. În ce condiții s-a stins din viață victima se va stabili în urma expertizei medico-legale.

Iar o femeie a fost prădată într-un lăcaş sfânt din regiunea transnistreană, chiar în timpul unei slujbe religioase. Mai multe, este vorba despre Mănăstirea Noul Neamţ din satul Chiţcani. Suspectat de comiterea infracţiunii este un tânăr de 18 ani, care nu are un loc de muncă stabil şi nici unul de trai. El are antecedente penale şi venea deseori să cerşească în preajma lăcaşului de cult. Acesta a sustras poşeta unei femei de 59 de ani şi, potrivit anchetatorilor din stânga Nistrului, şi-ar fi recunoscut vina în cadrul audierilor.

Opinia ta contează. Comentează!