10:51:20 18.04.2024
Stiri

Secretul fericirii dezvăluit de cuplul care sărbătorește de 75 de ani Ziua Îndrăgostiților împreună

Știri 14.02.2019 07:32 Vizualizări1230 Autor: Ziarul National
Secretul fericirii dezvăluit de cuplul care sărbătorește de 75 de ani Ziua Îndrăgostiților împreună


Un cuplu de britanici în vârstă de 95 de ani sărbătorește anul acesta cea de-a 75-a zi de Sfântul Valentin împreună. Căsătoriți în 1943, cei doi au sărbătorit de Crăciun nunta de diamant, scrie Independent.

James și Cecilia Marsh s-au căsătorit chiar în ziua de Crăciun și se amuză și acum, după 75 de ani, că nu au cum să uite aniversarea. James povestește că a fost extrem de mândru atunci când a plecat de la mina de cărbune din Welsh, unde a fost trimis în timpul războiului, cu motocicleta pentru a se căsători cu femeia care îi va fi alături toată viața.

În timp ce se pregăteau pentru a 75-a Ziua Îndrăgostiților împreună, Cecilia a declarat că secretul căsniciei lor a constat în comunicare și faptul că au lucrat întotdeauna „împreună” pentru a aborda vremurile grele.

Ea a spus: „Nu m-am gândit niciodată că James și cu mine vom fi încă împreună după atâta timp, mai ales după ce a fost trimis în mină în timpul războiului”. Ea a adăugat că „Și după 75 de ani, este același bărbat cu care m-am căsătorit și suntem și azi la fel de îndrăgostiți ca în ziua nunții noastre”. James și Cecilia au sărbătorit aniversarea a 75 de ani de căsnicie în ziua de Crăciun și au spus că sunt recunoscători pentru că au o familie mare.

„După ce ne-am căsătorit, am avut uneori probleme cu banii, dar am reușit să realizăm o casă decentă în care să ne creștem copiii. Viața înseamnă mai mult decât bani. Nu trebuie să faci cumpărături extravagante pentru a fi fericit. Este suficient să ajungi acasă după o zi la muncă și să găsești o masă caldă”, spune James.

Legat de Ziua Îndrăgostiților, Cecilia spune că nu mai sărbătoresc cu fast, deși în trecut obișnuiau să-și dea flori, ciocolată și mici cadouri. Anul acesta, cei doi și-au realizat felicitări unul altuia, fiind ajutați de personalul casei de îngrijire a persoanelor vârstnice Bupa Abbotsleigh Mews din Sidcup, în sud-estul Londrei, unde trăiesc acum.

Ei au plantat, de asemenea, un tufiș de trandafiri în grădină pentru marca nunta de diamant. Cuplul are trei copii, șapte nepoți și 10 strănepoți. „Dacă vezi că familia ta este fericită și mulțumită, atunci ești și tu fericit. Oamenii din generația noastră nu au cerut mult de la viață, eram mulțumiți cu ceea ce aveam”, este concluzia trasă de Cecilia după 75 de ani de căsnicie.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md