03:31:25 20.04.2024
Stiri

Cum va PROMOVA INTERESELE alegătorilor din circumscripția SUA și Canada Valeriu Ghilețchi: „Am încredere că-mi va reuși să-i reprezint cu demnitate și să contribui la soluționarea problemelor semnalate de către ei”

Partide/Comunicate 14.02.2019 08:30 Vizualizări1576 Autor: Ziarul National
Cum va PROMOVA INTERESELE alegătorilor din circumscripția SUA și Canada Valeriu Ghilețchi: „Am încredere că-mi va reuși să-i reprezint cu demnitate și să contribui la soluționarea problemelor semnalate de către ei” facebook


Vicepreședintele Parlamentului, candidat la funcţia de deputat în circumscripţia uninominală SUA şi Canada, Valeriu Ghilețchi, susține că știe din prima sursă problemele cu care se confruntă cetățenii din circumscripția în care candidează, deoarece are o legătură strânsă cu conaționalii noștri de acolo.

„Să reprezinți interesele alegătorilor este în primul rând o onoare dar, totodată, și o mare responsabilitate. Chiar din primele zile din primul meu mandat de deputat am simțit această responsabilitate. De aceea, am căutat să facilitez un dialog continuu cu cei care mi-au conferit încrederea să-i reprezint în Parlament. De-a lungul anilor am fost ușor de contactat la telefon, deschis să primesc în audiență și receptiv la problemele semnalate de fiecare cetățean cu care am discutat”, a declarat Ghileșchi într-un interviu pentru Ziarul NAȚIONAL.

Valeriu Ghileţchi a subliniat că ține legătura cu foarte mulți cetățeni moldoveni din SUA și Canada şi că tocmai ei, de nenumărate ori, i-au semnalat problemele cu care se confruntă și pe care R. Moldova ar putea să le rezolve.

Citește și: INTERVIU // Valeriu Ghileţchi: „Nu aș accepta vreun compromis care ar submina vreuna dintre valorile pe care mi-am clădit viața”

„Totodată, sunt problemele din țara noastră pe care concetățenii noștri de peste ocean ar dori să le știe soluționate. Pentru a fi un deputat al cetățeanului care nemijlocit se preocupă în activitatea sa de problemele cu care se confruntă alegătorul său este nevoie de cel puțin două elemente: 1. Să cunoști cetățeanul, problemele cu care se confruntă și 2. Să cunoști cum poți să intervii în soluționarea acestor probleme și care sunt mecanismele pe care le ai la îndemână pentru a atinge rezultatul așteptat”, a adăugat sursa citată.

Ghilețchi a punctat că are experiența necesară pentru a reprezenta cu demnitate moldovenii din SUA și Canada. „Grație experienței parlamentare, a experienței de reprezentare a R. Moldova în înalte foruri europene și a relațiilor diplomatice dezvoltate pe parcursul anilor de parlamentarism, inclusiv cu înalți reprezentanți ai SUA și Canada și dat fiind faptul că am ajuns să cunosc multe dintre problemele cu care alegătorii de aici se confruntă, am încredere că-mi va reuși să-i reprezint cu demnitate și să contribui la soluționarea problemelor semnalate de către ei. Pentru că sunt convins că doar Împreună facem Moldova mai Bună!”, a conchis Valeriu Ghileţchi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md