04:09:55 19.04.2024
Stiri

FOTO // Fratele la nevoie se cunoaște! O localitate din România a donat un EXCAVATOR unui sat din R. Moldova: „Mulțumim pentru acest cadou!”

Social 14.02.2019 11:00 Vizualizări1950 Autor: Ziarul National
FOTO // Fratele la nevoie se cunoaște! O localitate din România a donat un EXCAVATOR unui sat din R. Moldova: „Mulțumim pentru acest cadou!” Facebook // Alexei Busuioc


Satul Capaclia din raionul Cantemir are, începând de astăzi, un excavator propriu.

Mașina de mare capacitate cu valoarea de circa 11 mii de euro reprezintă un cadou din partea localității Niculițel din județul Tulcea, România.



„Stimați capaclieni, datorită fraților noștri de peste Prut și anume Consiliului Local Niculițel, județul Tulcea, România, și personal dlui primar Florin Pascale, avem excavator! Mulțumim în numele întregului nostru sat pentru acest cadou extraordinar, care va servi în continuare pentru necesitățile satului nostru!”, este anunțul primarului de Capaclia, Alexei Busuioc.

Alexei Busuioc a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că localitatea pe care o conduce este înfrățită cu Niculițelul de peste Prut.

Menționăm că satul Capaclia are în total patru înfrățiri cu localități din România.



„Suntem înfrățiți cu Ciugud, localitatea cu cea mai mare absorbție de fonduri europene, condusă de Ghiță Damian, președintele Asociației primarilor din Alba, cu satul Cumpăna de pe malul mării, condusă de Mariana Gâju, cea mai renumită femeie din România. În fiecare an, 25 de copii din Capaclia se odihnesc gratuit timp de o săptămână la mare. Acum ne-am înfrățit și cu Tulcea, care are o regiune din câteva case ce se numește Capaclia. Noi îi zicem Capaclia de dincolo”, declara anterior Alexei Busuioc într-un interviu pentru Ziarul NAȚIONAL.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md