06:48:47 18.04.2024
Stiri

FOTO // Locuitorii din Călmățui reclamă drumurile proaste din localitate și așteaptă politicienii în vizită: „Ar trebui să vină cu un tanc”

Social 14.02.2019 11:39 Vizualizări4822 Autor: Ziarul National
FOTO // Locuitorii din Călmățui reclamă drumurile proaste din localitate și așteaptă politicienii în vizită: „Ar trebui să vină cu un tanc”


Un drum de la marginea satului Călmățui, raionul Hâncești, desfundat după ultimele ninsori, arată ca în Evul Mediu.

Nina Mandiș, o locuitoare a satului Călmățui, ne-a trimis mai multe poze la redacție, afirmând că trebuie să „meargă pe garduri” și cu copiii în brațe ca să-i ducă la școală sau la grădiniță.



„Așa arată drumurile de lângă Vama Leușeni, satul Călmățui, raionul Hâncești. Ne ducem copiii în brațe la școală și grădiniță. Nu avem măcar o pietricică, mergem pe garduri”, susține doamna Mandiș.

Femeia adaugă faptul că și-ar dori ca măcar cineva dintre politicieni să vină să le facă o vizită, să vadă cum își duc traiul.

„Mi-aș fi dorit mult să ne facă cineva o vizită, dar ar trebui să vină cu un tanc. Indiferent cine, dar să vină să vadă cum nu avem nicio ieșire, nu poate ajunge nicio ambulanță”, ne-a mai spus locuitoarea din Călmățui.



Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, primarul de Călmățui, Constantin Sandu, ne-a spus că, de când este primar, a asfaltat 4,2 kilometri de drum din sat.

„În ultimii trei-patru ani am piertuit vreo 3,5 kilometri de drum secundar. Anul trecut am asfaltat 825 de metri de drum în cadrul programului „Drumuri bune”. Pe toate într-o zi nu le poți face. Eu nu am milioane să asfaltez toate huidițele din sat”, ne-a spus Constantin Sandu.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md