17:46:58 28.03.2024
Stiri

Blocul „ACUM”: Top 7 minciuni despre Maia Sandu în campania electorală

Partide/Comunicate 14.02.2019 13:19 Vizualizări1575 Autor: Ziarul National
Blocul „ACUM”: Top 7 minciuni despre Maia Sandu în campania electorală


Blocul electoral „ACUM” reclamă faptul că în această campanie electorală au fost lansate cel puțin „șapte minciuni” la adresa liderei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, pe care le dezminte:

Minciuna Nr.1: Maia Sandu și numărul de școli închise

Școlile au fost închise din 2002 până în prezent din cauza sărăciei care alungă oamenii și copiii de acasă, iar pe timpul Maiei Sandu s-au închis cele mai puține școli comparativ cu guvernarea Plahotniuc și Voronin.

Minciuna Nr.2: Maia Sandu ar avea dosar pe achiziția camere

Nu a existat niciun dosar pe Maia Sandu și nici pe Ministerul Educației, ci doar pe firma care a vândut camerele. (...) Iar lansarea acuzațiilor date și de către Ivan Diacov arată răzbunarea acestuia fiindcă nu a fost acceptat în echipa PAS. Nu regretăm acest gest, fiindcă avem mari întrebări față de integritatea sa morală în primul rând.

Minciuna Nr.3: Maia Sandu a fost împotriva alocării ajutoarelor pentru mame

Maia Sandu nu putea fi împotriva alocării ajutoarelor pentru mame, deoarece avizul Ministerului Educației a fost pozitiv.

Minciuna Nr.4: Maia Sandu ar fi fost plătită de Platon și de Open Dialog

O nouă minciună a PD-ului care se află în agonie. PAS a refuzat oferta unei firme de consultanță străine în iulie 2016 și a publicat dovada. Nu am folosit ajutorul altor experți străini, nici în campania prezidențială, nici după. Legea nu permite finanțarea externă a partidelor.

Minciuna Nr.5: Maia Sandu ar fi furat miliardul

Furtul miliardului a avut loc cu ajutorul instituțiilor statului, controlate de PD (banca națională, procuratura, CNA etc). Este o altă minciună din arsenalul regimului, menită să abată atenția de la adevărații hoți, care stau în libertate și ne conduc, îmbogîțindu-se pe spatele cetățenilor.

Minciuna Nr.6: Maia Sandu a guvernat țara

Plahotniuc nu a făcut nimic bun pentru țară și nu știe decât să arunce propria vină pe alții, sperând să-i denigreze și să scadă sprijinul popular al opoziției. Toată lumea știe că PD-ul se află la guvernare de aproape 10 ani, iar de 3 ani, prin fraudă și corupere, deține puterea absolută în țară.

Minciuna Nr.7: Maia Sandu ar fi oprit finanțarea din partea UE

Uniunea Europeană a oprit finanțarea din cauza guvernării corupte și nedemocratice, nu din cauza opoziției, lucru spus foarte clar de instituțiile europene inclusiv în ultima Rezoluție adoptată de PE.

Citiți mai multe detalii AICI.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md