19:38:57 25.04.2024
Stiri

Noutăți despre starea de sănătate a regizorului Viorel Mardare: „Cu pași mărunți, dar siguri, Viorel merge spre însănătoșire!”

Social 14.02.2019 17:22 Vizualizări4078 Autor: Ziarul National
Noutăți despre starea de sănătate a regizorului Viorel Mardare: „Cu pași mărunți, dar siguri, Viorel merge spre însănătoșire!”


Jurnalistul și regizorul Viorel Mardare este internat acum la Institutul Oncologic din Chișinău unde continuă ședințele de chimioterapie.

„Cu pași mărunți, dar siguri, Viorel merge spre însănătoșire!”, a anunțat pe Facebook sora lui Viorel, Angela Mardare Titencov.

Potrivit ei, decizia ca Viorel să-și continue tratamnentul la Chișinău a fost luată inclusiv de către medicul ce l-a tratat până nu demult într-o clinică din Austria.

„Din 21 ianuarie, Viorel este internat la spitalul oncologic. Pe 24 ianuarie a făcut o chimioterapie, astăzi a venit timpul următoarei. Vor mai fi. Așa a decis doctorul din Austria, la aceeași concluzie au ajuns și medicii noștri. Boala nu e una simplă, metastazele sunt multe și agresive, nu pot fi operate, doar tratament de lungă durată, chimic. Viorel e în mâini bune”, susține sora lui Viorel.



Amintim că vestea îmbolnăvirii lui Viorel Mardare, un regizor extrem de talentat în vârstă de 37 de ani, a emoționat multă lume din R. Moldova care s-a mobilizat astă-vară și a strâns în mai puțin de două zile peste 100 de mii de euro pentru ca el să poată începe tratamentul anticancer într-o clinică din Austria.

În scurtele apariții ale sale în public, Viorel le-a mulțumit tuturor, spunând că „eu nu credeam că există atâta dragoste în jur”.

Totuși, Viorel Mardare mai are nevoie de sprijin material pentru a se face bine. Dacă vreți să donați pentru Viorel, o puteți face AICI.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md