A furat un automobil din Durlești, la accidentat și l-a abandonat. Făptașul riscă ani de închisoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat de 35 de ani, originar din raionul Telenești, a fost reținut de oamenii legii pentru furtul unui automobil de model „Dacia”. Proprietarul a alertat ofițerii de investigații ai sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, comunicând că, în seara zilei de 24 decembrie, i-a fost răpit automobilul de pe strada Livezilor, orașul Durlești.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului și stabilirea circumstanțelor. În urma cercetărilor forțele de ordine au stabilit că individul a pătruns în automobil prin acces liber, proprietarul lăsând ușa unității de transport descuiată și cu cheile în mecanismul de pornire, astfel fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 80.000 de lei.

Ulterior în rezultatul acțiunilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost reținut și escortat la inspectoratul de poliție pentru audieri, iar automobilul a fost depistat abandonat și accidentat în orașul Durlești. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția și este de menționat că suspectul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

Individul a fost plasat în arest și este  cercetat penal pentru „Răpirea mijlocului de transport”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 3 la 5 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.