(foto) Un proprietar de Mercedes-AMG duce faima ţării noastre în a parca neregulamentar şi în străinătate

În parcarea unui magazin din Paris a fost surprinsă o maşină înmatriculată în Republica Moldova şi aceasta nu trebuia să fie acolo, mai exact în acel loc unde a fost lăsată. Proprietarul a ignorat indicatorul rutier pus la vedere şi şi-a “trântit” SUV-ul sport cu geamuri complet fumurii pe un spaţiu amenajat pentru conducătorii auto cu dizabilităţi.

Nu se exclude că deja a devenit o obişnuinţă pentru el ca să procedeze într-un astfel de mod. O părere similară o are şi martorul ocular, care ne-a trimis imaginea la adresa redacţiei şi s-a întrebat oare ce fel de handicap ar avea?

Un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC ca şi cel din imagine poate fi cumpărat şi în ţara noastră pentru un preţ de start de 70.750 de euro. Sub capotă are un motor V6 biturbo de 3.0 litri, care produce 390 de CP şi 520 Nm de cuplu. Atinge 100 de km/h în doar 5.7 secunde.

Vezi şi: (video) Cel mai ciudat loc de parcare din lume? De ce utilizatorii nu trag frâna de mână la maşini

Vezi şi: (video) Replică de milioane. Reacţia unui bărbat la o observaţie privind modul în care s-a parcat prietenul său

Vezi şi: (foto) S-a parcat într-un loc interzis la Iaşi. Indiferenţa sa nu a rămas nepedepsită

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/