image
Sursa foto: Getty Images

Vestea pe care Neymar nu voia s-o audă niciodată: Ce i-a spus doctorul Barcelonei

Neymar (27 de ani) a fost marele absent al francezilor pe ”Old Trafford”, dar , spre fericirea parizienilor, acest lucru nu s-a văzut și pe dreptunghiul verde. Brazilianul a lipsit din cauza unei fracturi la al cincilea metatarsian al piciorului drept, suferită la data de 23 ianuarie 2019.

Starul campioanei Franței a avut ghinionul de a se accidenta în aceeași zonă în care s-a lovit și în martie 2018, când a fost nevoit să treacă prin camera de operație pentru a trata aceeași leziune. De data aceasta, Neymar a adoptat o altă metodă, un tratament conservator, recomandată de doctorul celor de la FC Barcelona, dr. Ramon Cugat. Faptul că Neymar a fost la Barcelona se știa deja, dar acum s-a aflat și ce i-a spus doctorul.

Înainte de a opta pentru acest tratament, cum spuneam a exclus operația și a preferat aplicarea PRP (bioregenerare prin injectarea de plasmă bogată în plachete) și folosirea celulelor stem, Neymar a vizitat mai mulți doctori din capitala catalană. Unul dintre ei, era chiar cel de la FC Barcelona. Chiar dacă Neymar a plecat cu scandal de la gruparea blaugrana, fotbalistul a rămas în relații bune cu cei din cadrul clubului, cu staff-ul medical și cu jucătorii.

Neymar a dorit ca înainte de a lua decizia finală să se consulte cu medicii care l-au avut în grijă în perioada 2013-2017. Deși doctorul Barcelonei i-a recomandat operația, fotbalistul a declinat și a optat pentru tratamentul conservator.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: