Un nou spot electoral, unde Dumitru Cebotarescu, își anunță prioritățile: Legalizarea canabisului și stabilirea impozitului unic pe venit de 7%

Dumitru Cebotarescu, candidat independent la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a lansat un nou spot electoral. Printre prioritățile enumerate ar fi legalizarea canabisului sau stabilirea impozitului unic pe venit de 7%, cel mai mic impozit regional - atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companii.

Foto: facebook

„La 24 februarie nu votați politicieni, susțineți candidatul oamenilor buni. Votați Dumitru Cebotarescu. ✔️Impozit unic de 7%; ✔️Compensații pentru crearea unui loc de muncă; ✔️Eliminarea licențierii, crearea reședinței digitale; ✔️Redeschiderea și dezvoltarea aeroporturilor din Bălți și Cahul; ✔️Finanțarea localităților turistice; ✔️Legalizarea consumului în scop medical de cannabis; ✔️Decriminalizarea consumului și deținerii de cannabis până la 5 grame; ✔️Stimularea investițiilor în agricultura ecologică;”, scrie el într-o postare.

Prioritățile lui Dumitru Cebotarescu / Sursa:facebook

Dumitru Cebotarescu este candidat pe circumscripția 28 - Rîșcani, Poșta Veche.


Pub