(video) Premieră: Ediţia specială Range Rover Sport HST cu până la 400 de CP, în premieră cu compresie electrică

Până acum câteva ore, cu toţii ştiam că familia de motoare Ingenium a grupului auto britanic JLR era formată din agregate de 2.0 litri şi cu doar patru cilindri, însă de când a fost introdusă s-a promis că în viitor se va extinse. Acest timp a venit!

Primul model cu un nou motor Ingenium a devenit Range Rover Sport în noua versiune specială HST. Unitatea are şase cilindri în linie, un volum de 3.0 litri, un turbo compresor twin-scroll şi un supercharger electric în premieră pentru o maşină Jaguar Land Rover Cars!

Foto: autoblog.md

Noul Range Rover Sport HST combină fără efort manipularea dinamică pe drumuri, rafinamentul luxos și marca comercială Land Rover. Introducerea noului benzinar cu 400 de CP (pe unele pieţe va fi disponil şi într-o versiune cu 360 de CP) îmbunătățește performanța şi răspunsul cu economia de combustibil.

Disponibil inițial pe ediția specială HST, propulsorul este mai receptiv și mai bine echilibrat decât un V6 pe benzină. Află mai multe, dar şi cât costă maşina, în articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub