(video) Promisiunea electorală a candidatei Partidului „ȘOR” Rodica Rusu: „Voi lansa o cursă directă Chişinău - SUA”

Candidata Partidului Politic „ȘOR” pentru circumscripția 51, Rodica Rusu, și-a prezentat astăzi, 13 februarie, primul punct din programul său electoral, în cadrul unui briefing de presă. Astfel, dânsa promite alegătorilor de pe circumscripția 51 lansarea unei curse directe peste ocean.

Foto: privesc.eu

„Eu cred că dorul de casă unește toți moldovenii, astfel am considerat important ca pe circumscripția mea să includ în program lansarea unei curse directe”, a declarat jurnalista, Rodica Rusu.

De asemenea, candidata Șor pentru circumscripția 51 a adăugat că până la sfârșitul anului 2019 se planifică finalizarea pistei de bază, care va permite aterizarea aeronavelor de capacități mari, care efectuează zboruri transatlantice.

„Din punct de vedere a structurii aeroportuare, după finele anului 2019 nu vor exista impedimente pentru astfel de curse”, a mai adăugat Rusu.

UNIMEDIA amintește că purtătoarea de cuvânt de la Aeroportul Internațional Chișinău, Rodica Rusu Eșanu, candidează la alegerile parlamentare din 24 februarie din partea Partidului Șor, pe circumscripția nr. 51 (SUA și Canada).

Astfel, pe această circumscripție au mai fost înscriși Ghenadie Moroșanu de la PDM, Gaik Vartanean de la PSRM, Dumitru Alaiba de la Blocul Electoral ACUM și candidații independenți Viorel Sava, Valeriu Ghilețchi, Alexandrin Patron, Petru Neaga, Gheorghi Grozav, Valentin Ganea, Oleg Bînzar, Roman Palancica și Ana Vasilachi.


Pub