Bilanțul zilei electorale
Politic 13 februarie 2019, 20:02 | 1466

Astăzi s-a dat startul tipăririi buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare din 24 februarie în circumscripția națională, iar unii concurenți electorali pe lista națională și-au continuat activitățile de campanie. Urmăriți în continuare un bilanț al zilei din acest punct de vedere.

Partidul Regiunilor din Moldova a organizat un eveniment în care a vorbit, printre altele, despre orientarea pro-rusă a formațiunii.

Concurentul electoral Partidul Socialiștilor a organizat un eveniment în care a vorbit despre importanța păcii interetnice, punctând printre altele că va apăra ortodoxia și că nu va permite căsătoria persoanelor de același gen.

Iar Partidul Democrat a remis presei un comunicat, în care a scris, printre altele, despre caravana formațiunii și promisiunile făcute de vicepreședintele PD Andrian Candu în mai multe sate din raionul Ialoveni. Printre acestea, faptul că PD își propune să asfalteze zece mii de kilometri de drum, în următorii patru ani.

Tot astăzi, la Tipografia Centrală s-a dat startul tipăririi buletinelor de vot pentru alegerile din 24 februarie în circumscripția națională.

Scrutinul parlamentar va avea loc peste 11 zile.

Opinia ta contează. Comentează!