„I like you a ton”. Trimite o carte poștală plină de dragoste și donează pentru protejarea animalelor sălbatice și a naturii

Otter_2018

Fundația World Wildlife, în contextul zilei de 14 februarie, oferă o gamă variată de cărți poștale. Acestea conțin mesaje drăguțe plasate pe imaginea adorabilă a animalelor care trăiesc în sălbăticie. 

Mesajul campaniei este de a proteja animalele sălbatice și natura per general. Cărțile poștale pot fi trimise pe adresa de e-mail a persoanei iubite.

Безымянный

Fundația oferă o gamă vastă de imagini și acestea sunt gratuite. Cu toate acestea, dacă doriți să susțineți cauza nobilă a fundației, puteți face aici o donație. 

Безымянный

World Wide Fund for Nature (WWF) este o organizație non-guvernamentală pentru conservarea naturii și restaurarea ecologică a mediului natural. Organizația era denumită înainte și World Wildlife Fund, care rămâne numele oficial în Statele Unite și Canada. Misiunea WWF la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului și de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente