Un tânăr de 25 de ani, învinuit că a bătut și violat o femeie în vârstă de 74 de ani din Orhei

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost reținut pentru 72 de ore de oamenii legii, fiind bănuit că a bătut și violat o femeie în vârstă de 74 de ani. Tragedia s-a produs în noaptea spre 11 februarie în localitatea Brănești, raionul Orhei.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit Poliției, la 11 februarie, în jurul orei 08:00, angajații Inspectoratului de Poliție Orhei au fost alertați de către serviciul de urgență Brănești, precum că, după ajutor medical s-a adresat o femeie de 74 ani, locuitoare a satului Brănești.

Din primele informații femeia a fost diagnosticată cu traumă cranio-cerebrală după ce a fost agresată la domiciliu de către persoane necunoscute.

Fiind transportată la spitalul raional Orhei, în urma examinării de către medici, preliminar sa stabilit că femeia ar fi fost violată.

La fața locului, polițiștii au stabilit că, în noaptea spre 11 februarie, o persoană necunoscută, prin acces liber, a pătruns pe ascuns în casa femeiei, aplicându-i lovituri cu pumnii peste diferite părți ale corpului, ar fi întreținut cu aceasta un raport sexual forțat.

S-a mai stabilit că femeia la moment locuiește de una singură. Persoana suspectă, un bărbat de 25 ani, a fost reținută pe termen de 72 ore.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală în baza art.171 și 172.

Alte circumstanțe se stabilesc.


Pub