05:02:01 25.04.2024
Stiri

DECLARAȚIE // Dodon și Greceanîi ar avea DOSARE PENALE: „Ei au atâtea dosare penale, încât cad rafturile de la PROCURATURĂ”. Când ar urma să „EXPLODEZE” acestea

Anticorupție 12.02.2019 14:19 Vizualizări4815 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // Dodon și Greceanîi ar avea DOSARE PENALE: „Ei au atâtea dosare penale, încât cad rafturile de la PROCURATURĂ”. Când ar urma să „EXPLODEZE” acestea facebook


Președintele Igor Dodon și lidera Partidului Socialiștilor din R. Moldova, Zinaida Greceanîi, ar avea pe numele lor mai multe dosare penale, dar socialiștii nu vor fi excluși din campania electorală. Declarația a fost făcută de liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care l-a sprijinit pe Igor Dodon în alegerile prezidențiale.

„Eu am peste 30 de dosare penale, dar vreau să vă spun că sunt achitat de către Interpol. Acum mă aflu în Germania. Ei râd de dosarele mele penale, dar să vedeți ce se va întâmpla cu socialiștii după alegerile parlamentare. Greceanîi cu dosarul „Gazprom”, Dodon finanțat de peste hotare. Ei au atâtea dosare penale, încât cad rafturile de la procuratură”, a declarat acesta la o emisiune televizată.

Usatîi a făcut o paralelă cu ex-premierul Vlad Filat, care putea fi arestat încă înaintea alegerilor parlamentare din 2014, dar a fost lăsat să aducă cât mai mulți oameni în Parlament.

„Plahotniuc îl putea aresta pe Filat înaintea alegerilor parlamentare. El s-a debarasat de dânsul atunci când a obținut practic toată fracțiunea PLDM. Așa va fi și cu socialiștii. Plahotniuc nu îi va cruța. Faptul că Dodon plânge că Plahotniuc nu îi răspunde la telefon de trei luni este un semnal. Lui Plahotniuc nu îi convine acum să îl scoată pe Dodon din cursă. Trebuie să treacă cât mai mulți curcănași în Parlament. Plahotniuc îi va lua și vor rămâne 2-3 oameni, care vor mima opoziția”, crede Usatîi.

În replică, socialistul Ion Ceban a menționat că „este uimitor faptul că toți care au dosare penale” s-au trezit acum și au început să lovească în PSRM și președintele Dodon.

„Mă refer la personajul criminal Chirtoacă, la cei care au organizat furtul miliardului și au participat, adică la Șor, mă refer la escrocul care are probleme foarte mari în Moscova – Kalinin. Eu nu am văzut nicio promisiune de la individul Usatîi. Mă refer și la Voronin, care s-a transformat în revoluționar peste noapte. Toate aceste persoane sunt marionetele lui Plahotniuc și ei încearcă să murdărească unicul partid care are posibilitatea să obțină majoritatea parlamentară”, a punctat Ceban.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md