(video) “Uneori există nevoia…” Pasagerul unui SUV din Chişinău a filmat cum şoferul merge pe trotuar şi i-a argumentat fapta

Un nou caz de “patos” afişat public pe internet. Deoarece circulaţia pe o stradă din capitală se desfăşura cu dificultate, un şofer de SUV vădit grăbit a decis să depăşească “ambuteiajul” generat de un troleibuz prin a merge pe trotuar.

În tot acest timp, pasagerul din dreapta sa a ţinut să le explice spectatorilor de ce conducătorul maşinii a făcut asta.

Imaginile revoltătoare arată cum automobilul este urcat şi condus pe trotuarul şi aşa stricat, în acelaşi timp punând în pericol şi siguranţa pietonilor. Şoferul a semnalizat pentru ca o femeie în vârstă să nu intre sub roţi, iar un bărbat la fel s-a ferit când a văzut ce se întâmplă. În acelaşi timp, un alt participant la trafic a claxonat în semn de nemulţumire.

De asemenea, şi în acest caz vedem un trend ciudat: atunci când se face ceva ieşit din comun se pun în funcţiune semnalizatoarele de avarie.

Aceeaşi pagină de Instagram pe care au fost publicate imaginile de mai sus conţine filmuleţe care promovează conducerea agresivă, cu abateri de la legislaţie, inclusiv cu depăşirea regimului de viteză pe străzile capitalei.

Vezi neapărat: (video) Sinucigaşii de pe Instagram. Câţiva tineri din Chişinău se filmează cum încalcă regulile de circulaţie sau cum fac accidente

Vezi şi: (foto) Două încălcări în două zile. Iată ce a mai făcut tipul care mers printre oameni pe trotuar cu maşina

Vezi şi: (video) Cât tupeu! A evitat ambuteiajul de pe viaduct mergând cu mașina pe trotuar!

Vezi şi: (video) Un echipaj INP l-a prins în flagrant pe şoferul unui Range Rover care mergea pe trotuar

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/