/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un ucrainean dat în căutare internațională pentru omor, reținut în Moldova. Acesta va fi extrădat autorităților ucrainene

missing
12 februarie 2019, ora 17:19

Un bărbat de 22 ani, originar din orașul Bolgrad, regiunea Odessa a fost dat în căutare internațională de organele de drept din Ucraina. Ulterior, acesta a fost reținut de către ofițerii Direcției Combaterea Crimelor Grave a INI.  

Individul a fost prins la data de 8 februarie în sudul Moldovei, fiind căutat pentru comiterea unui omor cu deosebită cruzime și a unei tâlhării comise pe teritoriul țării de origine.  

În urma măsurilor întreprinse s-a stabilit că bănuitul a traversat ilegal frontiera de stat și locuia într-o localitate din zona de sud a țării,  cu acte de identitate false.

La moment, bărbatul este plasat într-un penitenciar din Chișinău, urmând a fi extrădat autorităților ucrainene.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram