(Electo-bot) Dan Perciun vorbește despre cele mai grave probleme de pe circumscripția 30

Primul invitat al emisiunii „Electo-bot”, Dan Perciun, candidatul din partea Blocului „ACUM” pe circumscripția 30, a venit cu temele de acasă pregătite. A arătat că este foarte bine informat, știe prin ce se deosebește circumscripția pe care candidează de celelalte și care sunt, după părerea sa, cele mai grave probleme cu care se confruntă sectorul Ciocana al capitalei, scrie Altfel.md.

Foto: Altfel.md

Prima problemă este legată de transportul public. Candidatul „ACUM” notează că autobuzele și troleibuzele sunt învechite, deseori murdare și nu respectă graficul prestabilit.

De asemenea, circumscripția 30, despre care Dan Perciun spune că este una foarte tânără și în continuă extindere, se confruntă cu lipsa locurilor în grădinițe, iar învățământul ar avea nevoie de mai multă finanțare.

Încă o problemă identificată de tânărul candidat la alegerile parlamentare 2019, este cea a curților comune ale blocurilor, care este caracteristică întregului oraș: „sunt administrate prost și nu sunt amenajate absolut deloc”.

Totodată, candidatul Blocului „ACUM” a fost întrebat și despre cum vede el diferența dintre circumscripția pe care are de gând să o reprezinte în parlament și celelalte circumscripții: „Prin faptul că este o circumscripție foarte tânără, sunt foarte multe familii cu copii la Ciocana, foarte multe blocuri noi, regiunea se extinde foarte rapid. Deci, în sensul ăsta - foarte diferită de Râșcani și Botanica. Plus, este și o circumscripție foarte pro-europeană, din considerentele că e și foarte tânără, cred că e și cu venituri peste medie.”

Întreaga emisiune o puteți viziona aici.


Pub