(foto) Premieră: 3.6 secunde până la prima sută şi 330 km/h viteză maximă – noul BMW Alpina B7 facelift

Începând cu 2016, BMW Alpina B7 a condus portofoliul de modele modificate ale atelierului de tuning, impresionând pasionaţii din întreaga lume cu performanțe excepționale și o experiență de conducere nedepășită. După ce a fost supus unor actualizări cuprinzătoare, modelul intră într-o nouă eră în 2019 – ascuțită, luxoasă și performantă.

Cu un tren de rulare îmbunătățit, un design complet revizuit, precum și sisteme de asistență și conectivitate de ultimă oră pentru șofer, noul BMW Alpina B7 este pregătit să fie pe placul clienţilor.

Foto: autoblog.md

Automobilul sport de lux este oferit de către atelierul german cu o singură motorizare – un V8 de 4.4 litri cu două turbo compresoare twin-scroll, cu sistem de injecție directă a benzinei și Valvetronic, care produce 608 CP și 800 Nm de cuplu.

Pe lângă noile turbine de 54 mm, intercooler-ele dispun acum de o interconectare care acționează ca un egalizator, reducând pulsațiile de presiune între cele două bănci cilindrice ale motorului V8. Acest lucru împreună cu un nou software de gestionare electronică a motorului înseamnă că cuplul de vârf de 800 Nm, care reprezintă o creștere de 20%, este acum disponibil de la 2.000 la 5.000 de rpm. Află mai multe detalii interesante, inclusiv cât costă o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD


Pub