(video) Vitalia Pavlicenco spune care e principalul rival al PNL: „Ei consideră că unioniștii încurcă integrării europene”

Rivalul nostru e Blocul ACUM și faptul că participă încă câteva entități unioniste. Cel puțin asta a declarat lidera Partidului Național Liberal, Vitalia Pavlicenco în cadrul emisiunii „Alege cu Durbală” de la UNIMEDIA.

„Eu cred că în această campanie rivalul nostru ar fi convingerea greșită a oamenilor că trebuie să dea, în continuare, un vot pentru șansă, rămânând fără șansă. Eu cred că blocului ACUM.

Oamenii mai cred că integrarea europeană mai este la orizont, că unirea este mai departe și atunci, rivalul nostru sunt acele partide, entități unioniste și blocul ACUM”, a declarat lidera PNL.

În acest sens, Vitalia Pavlicenco, a susținut faptul că Blocul ACUM s-a aliniat indirect sau direct acelei declarații al lui Vlad Filat care a spus că „Unioniștii sunt dușmanii integrării europene”.

„Și în felul acesta ei consideră, în continuare, că unioniștii încurcă integrării europene”, a conchis Vitalia Pavlicenco.


Pub