Persoana din partea blocului „ACUM”, atacată la Strășeni, în timp ce colecta semnături, nu a depus o plângere la poliție din frică. Promisiunea lui Igor Grosu pentru Pavel Filip

Persoana care face parte din grupul de inițiativă al Blocului Electoral ACUM și ar fost atacată în timp ce colecta semnături la Strășeni în mijlocul lunii ianuarie, nu a depus o plângere la Poliție din motiv că îi este frică de repercusiunile ce se pot apărea asupra familiei acesteia. Declarația a fost făcută de candidatul pe circumscripția nr.2 Strășeni Igor Grosu.

Foto: UNIMEDIA

„Poliția nu a căutat unde trebuie, ea doar a bifat că a examinat. Noi am rugat ca această persoană să facă public cazul, dar dumneaei nu a dorit să vorbească argumentând că se teme de repercusiunile care pot fi asupra familiei ei, cunoaștem că copii acesteia sunt angajați în structurile de stat. Mesajul ei a fost foarte simplu: „Copiii mei ar putea să-și piardă serviciul”.”, a declarat candidatul pe circumscripția nr.2 Strășeni Igor Grosu, în cadrul dezbaterilor de la ProTV.

În acest sens, Igor Grosu i-a promis premierului Pavel Filip că-i va da numele persoane vizate ca să meargă la aceasta pentru a-și cere scuze, făcând referire la cel mai recent caz, când o femeie din localitatea Sireți, raionul Strășeni a fost concediată de la postul de muncă după ce i-ar fi adresat câteva întrebări incomode premierului Pavel Filip în cadrul unei întâlniri cu alegătorii.

Iar la câteva zile după mediatizarea acestui caz, dânsa a fost rechemată la muncă.

UNIMEDIA amintește că în seara zilei de 14 ianuarie, un reprezentant al Blocul ACUM în timpul colectorii semnăturilot în sprijinul candidaturii sale ar fi fost agresat în circumscripția nr.20 Strășeni.

Astfel, în urma investigației Poliției, oamenii legii au declarat că declarațiile făcute anterior de reprezentantul blocului ACUM nu s-au adeverit și nu corespund realității.


Pub