02:32:36 20.04.2024
Stiri

VIDEO // Un candidat independent la alegerile parlamentare s-a DEZLĂNȚUIT la adresa celor care înfăptuiesc justiția în R. Moldova: „Am intermediat acte de CORUPȚIE. Nu spun nimic nou”

Partide/Comunicate 11.02.2019 12:20 Vizualizări1377 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un candidat independent la alegerile parlamentare s-a DEZLĂNȚUIT la adresa celor care înfăptuiesc justiția în R. Moldova: „Am intermediat acte de CORUPȚIE. Nu spun nimic nou” facebook


Candidatul independent la alegerile parlamentare în circumscripția nr. 51 (SUA/Canada), Viorel Savva, a recunoscut că, în calitate de avocat, a intermediat acte de corupțieîn R. Moldova.

„Am luat bani de la clienții mei și i-am transmis procurorilor și judecătorilor. Ce, spun ceva nou? Toți avocații știu cum se face asta. Acum propuneți ca să fiu răstignit în PMAN pentru că am încercat să spun lucrurilor pe nume? Văd că din toată campania mea a fost desprins doar faptul că eu aș fi amenințat procurorii și judecătorii să-mi finanțeze campania mea electorală. A fost un tertip electoral ca să captez atenția”, a declarat astăzi Savva, în cadrul unui live pe Facebook.

De asemenea, candidatul spune că ar fi hărțuit de procurori și că ar putea fi arestat dacă se întoarce în R. Moldova: „Eu am mințit o singură dată în această campanie. Mi-am mințit băiatul că voi reveni acasă într-o lună. Acum nu mai am habar când revin sau dacă mai revin. Dar eu o să prezint probe, inclusiv despre procurori, judecători, președinți de curți”.

Acesta și-a îndemnat și colegii avocați din R. Moldova să iasă în public și să spună că tot sistemul de înfăptuire a justiției este putred. „Fraților, denunțați acest sistem ticălos și spuneți lucrurilor pe nume. Ei lovesc în noi cu toată ardoarea, dar noi tăcem”, a precizat candidatul la parlamentare în circumscripția nr. 51.

Acesta a mai adăugat că va cere protecția autorităților din SUA și că nu va reveni în R. Moldova până când nu va fi în siguranță.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md