09:53:46 24.04.2024
Stiri

Președinția R. Moldova REACȚIONEAZĂ la materialul privind pregătirea unei LOVITURI de stat în R. Moldova după alegerile parlamentare

Politică 11.02.2019 14:10 Vizualizări5055 Autor: Ziarul National
Președinția R. Moldova REACȚIONEAZĂ la materialul privind pregătirea unei LOVITURI de stat în R. Moldova după alegerile parlamentare Facebook


Președinția a reacționat la informația publicată pe portalul din Donbas, „Russkaia vesna”, potrivit căreia în R. Moldova s-ar pregăti o lovitură de stat după alegerile parlamentare.

Citește și: Portal din Donbas: Circa 200 de „omuleți verzi”, care spun că sunt preocupați de soarta socialiștilor lui Dodon, pregătesc o LOVITURĂ DE STAT în R. Moldova?

„Bineînțeles, este vorba despre un fake-news – informație falsă. Din acest considerent, președintele va pregăti și propune o inițiativă legislativă cu privire la pedepsirea celor care distribuie știri false. Noi avem dreptul la libera exprimare, însă pentru neadevăruri trebuie de pedepsit în strictă conformitate cu legea”, se arată într-un comentariu al Serviciului de presă al Președinției.

Citește și: Se ÎNGROȘĂ gluma. „Justiția trebuie să clarifice ce legătură există între amenințarea cu LOVITURA DE STAT din presa rusă și afirmațiile lui Dodon”

Potrivit sursei citate, cetățenii „nu trebuie să manifeste o atitudine serioasă față de astfel de informații false – fake-news, mai ales în perioada campaniilor electorale”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md