image
Sursa foto: moment de reculegere, Emiliano Sala,fani Southampton

Doi suporteri, arestați după ce au batjocorit momentul de reculegere în memoria lui Sala

Cardiff, echipa la care se transferase Emiliano Sala a disputat sâmbătă primul meci de când autoritățile au confirmat faptul că trupul găsit la bordul epavei îi aparține fotbalistului argentinian. Cardiff a câștigat cu 2-1 duelul cu Southampton, însă nu doar golurile lui Bamba sau Zohore au marcat evenimentul sportiv.

În timpul momentului de reculegere ținut în memoria lui Emiliano Sala, doi fani ai lui Southampton au mimat mișcările unui avion, gesturi insistente, îndreptate către fanii echipei adverse. Autoritățile au intervenit prompt, cei doi suporteri cu comportament deviant fiind reținuți.

În urma acestui eveniment, clubul Southampton a emis un comunicat de presă:

"Clubul Southampton confirmă faptul că cei doi fani au fost reținuți de poliție în timpul meciului de sâmbătă, cu Cardiff. Clubul va continua să lucreze cu poliția pentru a identifica orice persoană care a făcut astfel de gesturi către suporterii lui Cardiff. Un astfel de comportament nu are ce să caute la meciule noastre și nu va fi tolerat vreodată pe acest stadion. Clubul va lua o poziție extrem de fermă împotriva oricărei persoane implicate și intenționează să interzică accesul persoanelor identificate", a notat Southampton prin intermediul unui comunicat.

Nell Warncok, antrenorul lui Cardiff a dedicat victoria lui Emiliano Sala.

"Am vrut să câștigăm pentru Emiliano și sunt foarte mândru că băieții i-au făcut dreptate", a declarat tehnicianul echipei britanice.

Noutăţile partenerilor

comentarii: