(video) În 13 luni de zile, Lamborghini Polo Storico a restaurat complet maşina şefului FIA

În aceste zile, din 6 până în 10 februarie, subdiviziunea Polo Storico a companiei Lamborghini participă la noua ediţie Rétromobile, o expoziţie de maşini de la Paris care e dedicată mașinilor clasice, cu un special şi roșu Miura SV.

Această mașină importantă a suferit o restaurare completă și este deținută de Jean Todt, o figură importantă din industria automobilelor și în prezent președinte al FIA, (Fédération Internationale de l’Automobile).

Foto: autoblog.md

Vehiculul, cu numărul șasiului #3673, s-a născut la 11 noiembrie 1972, luând numărul de șasiu al unui Miura S din 1968 care fusese distrus într-un accident. Utilizarea unui număr de șasiu anterior nu a fost o raritate pe acea vreme printre factorii maşinilor sport, dintr-o varietate de condiţii.

Au existat motive fiscale, pentru a proteja clientul de impozitele extrem de ridicate la import a vehiculelor noi din anumite țări, precum și din motive practice, având în vederea că mașina a păstrat înregistrarea anterioară și documentele conexe. Citeşte continuarea şi admiră cum arată acum automobilul, pe AutoBlog.MD


Pub