16:47:12 19.04.2024
Stiri

Predicții despre o piesă de la Eurovision România 2019: „Dacă o veţi trimite în Israel, Eurovision 2020 se va ţine în România”

Monden 10.02.2019 18:32 Vizualizări3659 Autor: Ziarul National
Predicții despre o piesă de la Eurovision România 2019: „Dacă o veţi trimite în Israel, Eurovision 2020 se va ţine în România” Libertatea


Autorii wiwibloggs.com, un site dedicat concursului muzical Eurovision, au fost încântați de melodia propusă de Laura Bretan pentru Eurovision 2019. Ei susțin că dacă aceasta va ajunge în Israel, tânăra româncă va avea șanse mari să aducă în premieră trofeul în România.

După ce au ascultat toate piesele propuse în semifinale la selecția națională Eurovision, cei doi realizatori ai blogului au fost încântați de vocea Laurei Bretan.

„Wow! Vocea ei e delicată, dar şi puternică. E un înger în misiune (n.r. – Laura Bretan). Există o fragilitate aici. Ar putea fi totuşi din orice ţară. Pronunţia ei în engleză e perfectă. Cred că e uimitoare. E grozavă”, au fost reacţiile celor doi autori, citați de Libertatea.

„Piesa e foarte bine produsă. E simplă, dar transmite o complexitatee de emoţii. Are un impact foarte mare. Te emoţionează pur şi simplu”, au spus aceștia, adăugând că „ar putea fi câştigătoarea Selecţiei Naţionale. Are toate calităţile unui câştigător”.

Mai mult, cei doi au spus că piesa „Dear, Father” nu este doar cea mai bună dintre cele de la selecția națională din România, dar este una dintre cele mai bune din Competiție. „Este excelent. Ea e preferata mea. Va fi câştigătoare. Una dintre cele mai bune piese pe care le-am auzit din toate Selecţiile Naţionale din acest an”, a exclamat unul dintre bloggeri.

CITIȚI și EUROVISION 2019 // Numele celor zece interpreți care vor să reprezinte R. Moldova la concursul de la Tel Aviv

„E într-adevăr extrem de bună. Ce note înalte poate atinge. Uimitor! Nu e operă, e o piesă mainstream. E chiar mai bună decât Madonna în «Oh, Father»”, a mai spus unul dintre cei doi. „România e surprinzătoare în acest an. Sincer, e una dintre cele mai bune piese de anul acesta, dacă nu cea mai bună dintre cele pe care le-am ascultat până acum. Laura Bretan, wow! Excelent!”, au concluzionat cei doi.

Laura Bretan este câştigătoarea sezonului 6 „Românii au talent” şi finalista variantei americane a emisiunii. Etapa semifinalelor Selecţiei Naţionale se încheie duminică, 10 februarie, la Arad, cu al doilea show Eurovision România 2019.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md