Breaking News

image
Sursa foto: libertatea.ro

Un mire a fost arestat la nunta lui pentru că a abuzat sexual o chelneriță

Matthew Aimers, un american în vârstă de 31 de ani, a avut programată nunta pe 28 noiembrie 2018, dată când împreună cu invitații a petrecut într-un club din New Jersey.

Omul a uitat curând de jumătatea lui, pe care tocmai a luat-o de soție. El a remarcat o chelneriță pe care a chemat-o afară ca „să-și facă de cap”, a dezvăluit metro.co.uk.

Aimers i-a spus chelneriței, al cărui nume n-a fost făcut public, să meargă și să facă „orice îi trece prin cap”.

Omul nu s-a lăsat cu una cu două. A urmat-o la toaleta femeilor, unde aceasta a crezut că scapă de avansurile lui. Dar el a intrat acolo. Iar chelnerița a dat să fugă.

N-a reușit, fiindcă Matthew Aimers a împins-o într-o debara goală și a început s-o sărute cu forța. Apoi a vrut să-i deschidă pantalonii, dar n-a reușit. Dar i-a dat jos pe ai lui și i-a oferit 100 de dolari ca să-l satisfacă.

A furat un autobuz ca să fugă Curând, la fața locului a fost chemată poliția, fiindcă Matthew începuse să se bată cu cei de la clubul unde avea loc evenimentul. Aceștia i-au cerut să nu mai scoată alcool în afara incintei, dar el n-a vrut să asculte și a început să devină violent, scrie libertatea.ro.

Când a auzit poliția, Matthew a vrut să se facă nevăzut. A ochit un autobuz școlar și a vrut să fugă cu el. N-a reușit, deoarece oamenii legii l-au oprit. Nici acum Matthew n-a cedat de bunăvoie, ci s-a luptat cu oamenii legii. El va fi cercetat pentru expunere indecentă, hărțuirea unei minore și alte infracțiuni.

Avocatul său, Louis Busico, a dezvăluit că Matthew pledează nevinovat la toate capetele de acuzare. El a fost eliberat după ce a plătit 10 procente din cauțiunea de 350.000 de dolari.

Noutăţile partenerilor

comentarii: