Reacția lui Alexandru Jizdan la cazul șefului adjunct al Trupelor de Carabinieri care ar fi impus un minor să-i presteze servicii sexuale în schimbul unei sume de bani

În timpul emisiunii JurnalTV, Alexandru Jizdan a fost telefonat pentru a oferi o reacție pe cazul șefului adjunct al Trupelor de Carabinieri care ar fi impus un minor să-i presteze servicii sexuale în schimbul unei sume de 50 de euro. În acest sens, ministru de Interne degrevat nu a oferit prea multe detalii, menționând că se află în campanie electorală și că nu face imixtiune în anchetă.

Foto: UNIMEDIA

În timpul emisiunii JurnalTV, Alexandru Jizdan a fost telefonat pentru o reacție. Mai ales că, potrivit sursei, șefulul adjunct al Trupelor de Carabinieri anume pe Jizdan l-ar fi telefonat după ce a fost reținut în flagrant. Întrebat despre acest lucru, dar și despre cum a fost posibil ca un asemenea om să fie promovat în funcții, Jizdan s-a enervat, a lansat acuzații la adresa Jurnal TV și s-a eschivat să răspundă la întrebări.

„Întrebarea dvs nu are nicio logică. Unde ați văzut în CV-ul unui om să fie scrise prostii? Oamenii, cu părere de rău.. mă rog, ajung la o perioadă a vieții în care descoperim în ei ceva. Cum puteam eu să promovez un om cu astfel de calități? Bejan pe mine nu m-a sunat nici până atunci nici după. Eu sunt în campanie electorală și nu fac imixtiune în anchetă. Și asta vă rog s-o știți. Cu domnul Bejan nu am vorbit și sunt gata să trec poligraful. Probabil ar trebuie odată să credeți în ceea ce spun. Dvs vreți să vă răspund așa cum e politica Jurnal TV? Sunați procurorii, ce atâta vreți de la mine?”, a spus Jizdan, încheind discuția.

Amintim că șeful adjunct al Trupelor de Carabinieri ar fi pretins unui minor servicii sexuale în schimbul unei sume de bani. Cazul dat a fost înegistrat de oamenii legii în seara zilei de 1 februarie în jurul orei 19:00.

Potrivit informațiilor oferite pentru UNIMEDIA de către un angajat din cadrul Poliției, care a solicitat să-i păstrăm anonimatul, șeful adjunct al Trupelor de Carabinieri, în vârstă de 35 de ani, l-a ademenit pe un copil în vârstă de 17 ani, propunându-i să se deplaseze într-o pădure din apropiere și să-i presteze servicii sexuale în schimbul a 50 de euro.

Sursele ne-au mai spus că bănuitul a fost prins în flagrant cu victima. După cele comise bărbatul a fost reținut, însă la scurt timp, potrivit informațiilor noastre, acesta a fost eliberat.

Procurata Generală a confirmat pentru UNIMEDIA că acest caz a fost înregistrat și a fost pornită o cauză penală, însă nu ne-a oferit mai multe detalii pentru a nu prejudicia mersul urmăririi penale.


Pub