(video) Fostul membru ANI susține că Plahotniuc ar fi integru: „Nu am găsit neajunsuri în declarația sa de avere”

Vlad Plahotniuc ar fi integru. Cel puțin asta a declarat fostul membru al Agenției Naționale de Integritate și candidatul Partidului Verde Ecologist (PVE) Victor Strătilă, în cadrul emisiunii „Alege cu Durbală” de la UNIMEDIA.

„Ca fost membru al ANI am verificat averea domnului Plahotniuc și noi nu am găsit careva incoveniențe sau neajunsuri în acea declarație. Da, sau făcut multe declarații precum că ar avea averi peste hotare care nu au fost declarate, însă noi nu am primit careva confirmări că sunt acele averi acolo și nici nu le putem primi, pentru că legislația nu ne permite”, a menționat

Amintim că Vladimir Plahotniuc, președintele Partidului Democrat din Moldova, care candidează la funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova, și-a făcut publică declarația de avere. Controversatul politician și om de afaceri susține că, în perioada 2017-2018, a obținut dividende de peste 5 milioane de euro de la o companie la care nu a mai făcut referire până acum. El mai declară cărți care ar valora 11 milioane de lei sau un pian de 131 mii de euro.

De menționat faptul că de când a intrat în politică, Vladimir Plahotniuc ar fi încercat pe toate căile să ascundă vilele și casele pe care le are, însă jurnaliștii de la Rise susțin că au reușit să identifice patru vile aflate în Elveția.


Pub