Reacția Președinției la avertizarea CEC-ului: „Atacurile asupra instituției continuă și vor continua până la finele campaniei electorale”

După ce ieri s-a ales cu o avertizare din partea Comisiei Electorale Centrale privind implicarea sa în campania electorală, Președinția a venit cu o recație. Astfel, instituția califică toate aceste acuzații drept atacuri alectorale.

Foto: UNIMEDIA

„Așa cum s-a menționat anterior, atacurile asupra instituției prezidențiale continuă și vor continua cu o intensitate și mai mare până la finele campaniei electorale.

Reiterăm că președintele a decis să nu se implice în această luptă electorală pentru a nu fi ținta polemicilor diferitor actori politici din țară, care mizează pe acest Ping-Pong informațional pentru a-și ridica raitingurile personale din contul acestora.

Solicităm tuturor candidaților electorali să-și realizeze potențialul în acest scrutin în baza ideilor, propunerilor, strategiilor pe care le au, și nu din contul tentativelor de a intra în polemici cu instituția prezidențială și cu președintele nemijlocit”


Pub