Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Nicolae Botgros se retrage din…

Nicolae Botgros se retrage din cursa electorală. Care este motivul?

Dirijorul Nicolae Botgros anunță că se retrage din cursa electorală. Decizia sa a fost argumentată prin faptul că intenționează să se dedice muzicii, după ce a primit mai multe propuneri importante pentru concerte în acest an. 

„Zilele trecute mi-au venit mai multe propuneri importante de concerte pentru acest an și m-am trezit în fața unei mari dileme, în situația de lua în calcul să le refuz, având în vedere noua mea posibilă ocupație, cea de deputat. Ar fi prima dată în viață când as fi nevoit să refuz concerte, când ceva din viața mea ar fi mai presus sau egal cu muzica. Timp de câteva zile, am fost într-o mare dilemă și am realizat ca va trebuie să iau o decizie radicală: muzica sau politica. (…) Am luat decizia de a rămâne artistul pe care îl cunoașteți, de a rămâne prezent în viețile voastre prin muzica mea. Mă voi retrage din cursa electorală și îmi voi dedica următoarea perioada pentru pregătirea marelui concert din 23 februarie, iar apoi pentru celelalte activități artistice”, a spus Nicolae Botgros într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare.

Cunoscutul dirijor Nicolae Botgros a fost înregistrat oficial la începutul lunii ianuarie curent în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 24 februarie. Dirijorul urma să candideze în calitate de concurent independent pe circumscripția uninominală nr. 42 (or. Cantemir).

Citiți și: Dirijorul Nicolae Botgros, înregistrat în calitate de candidat independent la alegerile parlamentare