image
Sursa foto: redactia.ro

Horoscop: O zodie poate avea pierderi majore

Este o zi tensionată la nivel astrologic. O zodie poate avea pierderi majore.

Horoscop: 8 februarie 2019 Berbec

Luați o decizie inspirată și reușiți să rezolvați o problemă financiară importantă. Sunteți hotărât să terminați o lucrare începută mai demult și să va ocupați serios de afaceri. Este o zi favorabilă comunicării cu rudele mai în vârstă. Să nu faceți promisiuni pe care nu le puteți respectă.

Horoscop: 8 februarie 2019 Taur

Dimineață luați o decizie care va răstoarnă toate planurile. S-ar putea să plecați într-o scurtă călătorie în interes de familie. Dacă aveți de luat hotărâri importante, să va ascultați intuiția. Puteți avea succes pe plan financiar, însă ar fi bine să evitați orice fel de speculații.

Horoscop: 8 februarie 2019 Gemeni

Dimineață primiți o sumă de bani și s-ar putea ivi ocazia să porniți o afacere. Comunicați foarte bine și aveți o putere de convingere care va ajută mult pe plan social. Dacă intenționați să faceți schimbări în casă, să țineți cont și de ideile partenerului de viață.

Horoscop: 8 februarie 2019 Rac

Dimineață sunteți foarte ocupat, dar prietenii și familia va ajută să rezolvați toate problemele. Vi se oferă ocazia să obțineți mici câștiguri, însă Horoscop zilnic va recomanda să evitați speculatiile. Aveți posibilitatea să luați o decizie importantă în privință relațiilor sentimentale.

Horoscop: 8 februarie 2019 Leu

Sunteți foarte bine dispus și colaborați bine cu partenerii de afaceri. Puteți aborda cu încredere activități delicate pe plan social. Dispuneți de suficientă energie pentru a face față tuturor activităților. Sunteți foarte comunicativ, însă să-i lăsați și pe ceilalți să vorbească.

Horoscop: 8 februarie 2019 Fecioară

Dimineață s-ar putea să fiți nevoit să plecați într-o scurtă călătorie în interesul familiei. Este o zi bună pentru comunicarea cu persoane mai tinere și pentru negocieri. După-amiază reușiți să terminați o lucrare importantă, în care ați investit timp și bani. Nu este exclus să va loviți de dificultăți financiare. Să evitați discuțiile în contradictoriu cu prietenii.

Horoscop: 8 februarie 2019 Balanță

Sunteți foarte ocupat cu problemele unei rude mai în vârstă.Pe plan social traversați o perioadă bună și aveți ocazia să va îndepliniți visele. Puteți avea reușite remarcabile. Eforturile investite într-o afacere încep să dea roade. Să va păstrați modestia.

Horoscop: 8 februarie 2019 Scorpion

Este o zi favorabilă comunicării și călătoriilor scurte în interes de afaceri. Aveți posibilitatea să luați o decizie inspirată în privință relațiilor sentimentale.

Aveți un spirit de inițiativă deosebit, care va garantează succesul pe plan social și sentimental. După-amiază, prietenii va invită la o petrecere. Nu uitați că trebuie să va mai și odihniți!

Horoscop: 8 februarie 2019 Săgetător

Sunteți comunicativ și convingător și reușiți să aplanați un conflict apărut în cercul dumneavoastră de prieteni. După-amiază, obțineți un câștig frumos dintr-o activitate comercială. În schimb, este posibil să suferiți un eșec pe plan sentimental. Să va păstrați calmul și optimismul.

Horoscop: 8 februarie 2019 Capricorn

Va hotărâți să faceți o investiție profitabilă pentru familie și trebuie să faceți mai multe drumuri scurte. S-ar putea să dați piept cu birocrația, dar reușiți să va descurcați. Sfaturile pe care le primiți de la un prieten cu experiență va vor ajută mult. Totuși, să nu subestimați intuiția partenerului de viață.

Horoscop: 8 februarie 2019 Vărsător

Va simțiți foarte bine la o întâlnire cu prietenii, unde va faceți remarcat prin talentul de orator. Să fiți cumpătat la masă, pentru că sunteți predispus la probleme digestive. Relațiile cu persoană iubită sunt foarte bune, iar pe plan financiar nu aveți nici un fel de probleme.

Horoscop: 8 februarie 2019 Pești

Dacă vi se propune o colaborare, aveți mare grijă la înșelătorii și gândiți-vă de două ori. Aveți toate șansele să căredeți că veți câștiga bine la început, dar pe termen lung să îrregistrați pierderi majore. După-amiază luați decizia să încheiați o tranzacție. În curând se va dovedi că ați fost inspirat. Se pare că norocul va zâmbește și dificultățile va ocolesc. Totuși, ar fi bine să țineți seamă și de sfaturile partenerului de viață.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: