image
Sursa foto: as.com

Afacerea anului în fotbal: Perez, gata să renunțe la un star de la Real pentru Hazard

Eden Hazard rămâne principala țintă a celor de la Real Madrid. Florentino Perez va da asaltul decisv în vară pentru a-l cumpăra pe Hazard de la Chelsea. Starul begian mai are contract cu Chelsea până în 2020, însă șansele ca el să rămână pe Stamford Bridge sunt extrem de mici.

Mai mult, Hazard nu se înțelege cu Maurizio Sarri, cu care s-a contrat în mod public. Cei de la Chelsea ar dori pentru Eden Hazard 114 milioane de euro. Conform jurnaliștilor de la elespanol.com, Florentino Perez ar avea un plan prin care să scadă suma de transfer. Astfel, președintele Realului ar dori să îl includă în tranzacția pentru Hazard pe Isco.

Mijlocașul celor de la Real Madrid a căzut în dizgrația lui Santiago Solari, devenind doar o "rezervă de lux" pe Santiago Bernabeu.

Christian Eriksen, în vârstă de 26 de ani, încă nu și-a prelungit contractul, care e scadent în 2020. Primul preț solicitat de Tottenham, conform The Independent, a fost de 250 de milioane de euro.

Ulterior, s-a speculat că mutarea ar putea să se facă pe o sumă mult mai mică, în jur de 100 de miloane de euro, având în vedere că mijlocașul danez se apropie de finalul înțelegerii cu "Spurs".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: