(video) Andrian Candu „a înmânat premiile” colegilor săi din coaliție: Președintele Parlamentului a prezentat noii șefi la ANRE, Curtea de Conturi și ANSC

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a prezentat noii șefi la ANRE, Curtea de Conturi și ANSC.

Foto: UNIMEDIA

La Curtea de Conturi a fost prezentat personalului pe Marian Lupu, la ANRE pe Octavian Calmîc, Ștefan Creangă, Eugen Carpov și Veacelav Untilă. Iar la Agenției Naţionale pentru Soluționarea Contestațiilor a ajuns și Anatol Zagarodnîi.

Andrian Candu l-a prezentat colectivului de la Curea de Conturi pe noul președinte al instituției, Marian Lupu, numit ieri în funcție de către Parlament. Candu i-am mulțumit fostului șef de la Curtea de Conturi, Veaceslav Untilă, pentru activitatea sa.

Fostul lider PD este unicul care și-a depus dosarul pentru șefia la Curtea de Conturi.

De asemenea, președintele Parlamentului Andrian Candu i-a prezentat angajaților instituțiilor pe noii directori ai Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică și pe directorul general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.

Speakerul și-a exprimat încrederea că experiența și cunoștințele noilor directori vor contribui la creșterea eficienței instituțiilor.

Parlamentul l-a învestit, în ședința plenară de ieri, în funcția de director general al Consiliului de administrație al ANRE pe Veaceslav Untila. Ștefan Creangă, Veaceslav Untila, Octavian Calmîc și Eugen Carpov sunt noii directori ai Consiliului de Administrație al ANRE.

Tot ieri, Parlamentul a aprobat numirea în funcția de director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor a lui Anatolie Zagorodnîi. Și acesta a fost prezentat de către Candu.


Pub