(video) Premieră mondială la Chicago Auto Show: A şaptea generaţie Subaru Legacy

Subaru Legacy, modelul care a fost vârful de gamă printre sedanurile mărcii de la debutul său în 1989, a ajuns să fie prezentat la Salonul Auto de la Chicago într-o nouă generaţie, a şaptea! În 30 de ani de istorie, Legacy a fost îmbogățirea vieților proprietarilor săi ca un vehicul care i-a însoţit în viața de zi cu zi, oferind o gamă mai largă de stiluri de viață și de bucurie.

Legacy a câștigat încrederea clienților prin livrarea acestei valori prin generații. Această nouă generaţie, de asemenea, poartă aceeași valoare și a îmbunătățit-o sub conceptul de produs „un sedan cu care te poţi duce oriunde şi cu care se poate face orice în experienţa de conducere, cu o stare de spirit liniştit”.

Foto: autoblog.md

Urmând modelele la fel noi, precum Impreza, XV (Crosstrek) sau Forester, şi acest automobil a schimbat platforma veche pe cea nouă modulară, numită SGP (Subaru Global Platform). Aceasta a făcut maşina mai rigidă, i-a redus centrul de greutate, dar şi nivelul de vibraţii care se auzeau anterior în fundal.

Rigiditatea caroseriei și a subcadrului frontal a crescut cu 70%, iar cea a subcadrului posterior s-a dublat. Subaru spune că în cazul în care s-ar compara cu alte modele făcute pe baza SGP, noul Legacy are cu 13% mai mult oţel ultra rezistent în structura sa. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub