(stop cadru) „Vestele oranj” în acțiune! Chiril Gaburici, Andrian Candu și un diriginte de șantier la locul construcției Arenei Chișinău

Șeful Parlamentului, Andrian Candu, pe post de reporter pe șantierul Arena Chișinău. Echipați cu cască, veste oranj, Chiril Gaburici și Andrian Candu inspectează cum au loc lucrările.

Foto: facebook

Ba mai mult, Andrian Candu, cu microfonul în mână, acordă întrebări dirigintelui de șantier.

„Bună ziua, dragi prieteni. După cum am promis, astăzi suntem pe șantierul Arena Chișinău. După cum vedeți, lucrările sunt în toi. Au fost realizate deja 20 la sută din lucrări.”

UNIMEDIA amintește că Partidul Democrat a anunțat în cadrul unui breafing de presă că va fi construită în localitatea Stăuceni o arenă sportivă. Potrivit președintelui Parlamentului, Andrian Candu, acest proiect este unul de tip public-privat.

Chișinău Arena urmează să fie construită printr-un parteneriat public-privat, cu o capacitate de până la 5 mii de locuri și spații generoase pentru activități sportive, culturale, zonă de antrenamente, piscină olimpică, club de tenis, precum și expoziții, conferințe și întruniri. Termenul propus pentru realizarea proiectului este de un an.

De menționat că Centrul pentru Politici și Reforme a scris că și-a manifesat îngrijorarea față de transparența proiectului Arena Chișinău, în special în selectarea investitorului.


Pub