Primăria Orhei a lansat propria rută spre Chișinău, la costuri mai mici

Primăria municipiului Orhei anunță lansarea unei noi rute interurbane Orhei-Chișinău-Orhei, care este administrată de Întreprinderea municipal ”Transport Orhei”. Microbuzele circulă zilnic, iar prețul biletelor este cu o treime mai mic decât la celelalte rute.

Foto: www.orhei.md

Noua cursă, lansată la inițiativa Primăriei Orhei, circulă la fiecare 30 de minute. Pasagerii beneficiază de mijloace de transport confortabile, iar prețul unei călătorii este de doar 18 lei, în comparație cu 23 de lei, la alte companii.

Cursa orășenească Orhei-Chișinău / Sursa:www.orhei.md

Microbuzele pornesc de la Gara de Nord din Orhei, modernizată de Întreprinderea municipală de Transport și staționează la Gara de Nord din Chișinău.

Cursa orășenească Orhei-Chișinău / Sursa:www.orhei.md

Lansarea rutei interurbane Orhei-Chișinău are loc după ce primăria Orhei a modernizat și transportul public din localitate. La sfârșitul anului 2018, la inițiativa primarului degrevat Ilan Șor, în Orhei au fost procurate 36 de microbuze confortabile noi, care asigură transportul public în municipiu. Mai mult, în orele de vârf – între 7.00 – 9.00 și 17.00-19.00, toți călătorii circulă gratuit.

Cursa orășenească Orhei-Chișinău / Sursa:www.orhei.md

Noile microbuze, mult mai confortabile și mai sigure decât transportul public din orice localitate din Republica Moldova, sunt dotate cu camere video, sistem GPS, wi-fi gratuit, dar și cu sisteme de aer condiționat.


// console.log('no ads situation')