(video) Premieră la Chicago Auto Show: Toyota RAV4 TRD Off-Road şi Toyota Sequoia TRD Pro

Noua generaţie Toyota RAV4, deși a debutat încă în luna martie a anului trecut, pe piața americană a ieșit abia acum două luni. Și acum, după un început de succes, compania a început să-i extindă gama de versiuni.

La Salonul Auto de la Chicago, expoziţie care se desfăşoară în aceste zile, a fost prezentat modelul RAV4 TRD Off-Road. Maşina reprezintă o primă experienţă a subdiviziunii Toyota Racing Development cu RAV4 şi iată prin ce se deosebeşte.

Foto: autoblog.md

După cum îi sugerează și numele, noua versiune dispune de abilități îmbunătățite în afara asfaltului. Maşina este construită pe baza echipării Adventure cu gardă la sol de 218 mm. De pe aceasta au fost scoase barele de protecţie şi pragurile şi înlocuite cu altele noi. După cum se poate observa, proiectoarele anti ceaţă au fost ridicate mai sus pentru a fi protejate mai bine.

La fel, bosajele de pe arcurile roţilor au devenit mai robuste şi mai groase, iar railings-urile de pe acoperiş sunt diferite şi mai mari în dimensiuni. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub