NewsMaker: Cel puțin opt din cele 12 secții de votare din SUA vor fi deschise în regiunea bisericilor sau centrelor religioase baptiste

Dintre cele 12 secții de votare care se vor deschide în Statele Unite pentru alegerile parlamentare din RM, cel puțin opt vor fi deschise în regiunea bisericilor sau centrelor religioase baptiste, scrie newsmaker.md

Foto: UNIMEDIA

Lista secțiilor de vot care vor fi deschise în Statele Unite este publicată pe site-ul CEC. Adresele lor sunt de asemenea indicate acolo. NM a studiat aceste date și a constatat că, din cele 12 străzi, cel puțin trei sferturi din secții sunt deschise la biserici sau centre religioase ale bisericii baptiste.

Totuși, este de menționat că unul dintre candidații din această circumscripție, Valeriu Gilețchi, a condus timp de mulți ani Biserica Baptistă din Moldova.

secții de vot / Sursa:NM

De exemplu, stația 51/7 din Chicago este situată în Academia creștină din cadrul Centrului Baptist Logos. Centrul este deținut de Biserica Baptistă Romano-Americană și este condus de pastorul Daniel Chiu.

secții de vot / Sursa:NM

Pentru secția de votare numărul 51/9 din Atlanta, a fost aleasă alesă clădirea bisercii baptiste Lawrenceville. Unul dintre pastori este Radu Coliba, originar din Moldova.

NM / Sursa:tbcspringfield.org

Strada 51/13 din Portland este situată direct la complexul Bisericii Baptiste Powellhurst.

De menționat că unul din candidații din circumscripția nr. 51 "SUA și Canada" este Valeriu Gilețchi care a condus timp de mulți ani Biserica Baptistă din Moldova și apoi a devenit Președinte al Federației Europene Baptiste.

Pentru a citi întregul articol accesați AICI.


Pub